TP1t Micropiger Talent

Antal tilmeldte:
24/24
Venteliste:
0
Alder:
7-10
Pris:
1.945,00 DKK
17/08/2023 - 22/06/2024 Gymnastikcenter Køge Bugt - Springsal Torsdag 10:00-12:00 Træningstider: Lørdag 16:00-18:00Mandag 17:30-19:30 Instruktør: Emilie Post Meyhoff Elena Elmegaard Nielsen Frederik Daring Skaksen Cecilie Stig Petersen Rene Høvedskov Larsen Christina Egevang Hansen
Beskrivelse

TP1t - TEAMGYM MICRO TALENTPIGER (Årgang 2013-2016). 

HOLDET ER IKKE ÅBENT FOR TILMELDING ! MAN SKAL TILMELDE SIG HOLDET TP1

Holdet er for øvede springpiger, som har lyst til at gøre noget ekstra ud af deres gymnastik og vil deltage i konkurrencer. Træningen indeholder elementer fra TeamGyms tre discipliner, nemlig spring på bane og trampet samt rytme. Vi lægger stor vægt på, at alle gymnaster får opbygget det rette fundament, der er essentielt for at blive dygtig til at springe og lave TeamGym-rytme. Det sker gennem træning af basale gymnastiske færdigheder og teknik, som skaber de bedste forudsætninger for at kunne udvikle sig gymnastisk. Vi deltager i TeamGym-talentkonkurrencer og opvisninger.

Holdet træner tre gange om ugen.

Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt og lærerigt at gå til gymnastik. TeamGym er en holdsport, og vi går op i, at gymnasterne er gode holdkammerater og danner venskaber.

Tilmelding til holdet foregår via TeamGym Micropiger, hvor du også kan læse mere om vores forventninger til gymnasterne. Vær opmærksom på at der er introtræning i uge 33, 34 og 35 (første træning torsdag den 17. august), hvorefter gymnasterne fordeles på enten TeamGym Aspirantpiger eller TeamGym Talentpiger eller henvises til et af foreningens opvisningshold.

Pris: 1.945,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Emilie Post Meyhoff

Instruktør

Elena Elmegaard Nielsen

Instruktør

Frederik Daring Skaksen

Instruktør

Cecilie Stig Petersen

Instruktør

Rene Høvedskov Larsen

Instruktør

Christina Egevang Hansen

Instruktør