G06 Grand Prix senior

Antal tilmeldte:
11/20
Alder:
14-30
Pris:
1.680,00 DKK
14/08/2023 - 16/06/2024 Boholtehallen - Hal A (Uden springgrav) Mandag 18:30-21:00Søndag 16:00-19:00 Instruktør: Clara Anna Bæk Chabert Pernille Rask Melsen
Beskrivelse

G06 - SENIOR. Årgang 2007 og ældre.

Grand Prix Senior er for gymnaster, som allerede har god erfaring med Grand Prix gymnastik, dans, anden rytmisk sport eller bare er interesseret i at blive udfordret rytmisk. 

 

Her vil du blive en del af holdet, Køge Senior. Vi har fokus på kropskontrol, smidighed og styrke, men fokuserer også på at have det sjovt og hyggeligt sammen som hold. 

 

Holdet stiller op i Julestævne, SM og DM i Grand Prix-gymnastik og Udtagelse og DM i Æstetisk gruppe-gymnastik. Vi deltager også i et par lokale opvisninger i løbet af foråret/sommeren. Udover de to træninger om ugen, vil der også være en række ekstra-træninger i weekenderne henover sæsonen.

 

Er du i tvivl om hvilket hold er det korrekte for dig, er du velkommen til at skrive en SMS til 60 13 70 16 eller mail til praskmelsen@gmail.com. Du er også hjertens velkommen til et par uforpligtende prøvetræninger, for at se om holdet er noget for dig.

 

I kontingentet er konkurrence-tilmeldinger, licenser og leje af dragt dækket. Vi gør dog opmærksom på, at der udover kontingentet vil være ekstra udgifter i løbet af sæsonen. Det er primært til en lækker holdjakke, holdtop, udstyr til træning, hårstyling, make-up og sportsundertøj.

 

Instruktørerne forbeholder sig retten til evt. at rokere på gymnaster mellem de forskellige Grand Prix-hold, for at sørge for at gymnaster – nye som gamle – går på det mest optimale hold ift. niveau, match og bedst mulig personlig udvikling.

 

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 1.680,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Clara Anna Bæk Chabert

Instruktør

Pernille Rask Melsen

Instruktør