G05 Team ?

Antal tilmeldte:
0/30
Alder:
10-16
Pris:
0,00 DKK
14/08/2023 - 15/06/2024 Boholtehallen - Hal A (Uden springgrav) Søndag 16:30-19:30Mandag 18:30-21:00
Beskrivelse

G05 - JUNIOR TALENT TEAM MATHENA. Årgang 2007-2009

Grand Prix Tweens er både for gymnaster, som allerede har god erfaring med Grand Prix gymnastik, dans, anden rytmisk sport eller bare er interesseret i at blive udfordret rytmisk. Her vil du blive en del af holdet, Team Mathena, som har konkurreret sammen i mange år. Vi har fokus på kropskontrol, smidighed og styrke, men fokuserer også på at have det sjovt og hyggeligt sammen som hold. Holdet stiller op i Grand Prix SM og DM og 2-3 konkurrencer i Æstetisk gymnastik. Vi deltager også i et par lokale opvisninger i løbet af foråret/sommeren. Udover de to træninger om ugen, vil der indimellem også være en del ekstra-træninger i fredage og lørdage.

Er du i tvivl om hvilket hold er det korrekte for dig, er du velkommen til at skrive en SMS til 60 13 70 16 eller mail til praskmelsen@gmail.com. Du er også hjertens velkommen til et par uforpligtende prøvetræninger, for at se om holdet er noget for dig.

I kontingentet er konkurrencetilmeldinger, licenser og leje af dragt dækket. Vi gør dog opmærksom på, at der udover kontingentet vil være ekstra udgifter i løbet af sæsonen. Det er primært til en lækker holdjakke, holdtop, udstyr til træning, hårstyling, makeup og sportsundertøj.

Instruktørerne forbeholder sig retten til evt. at rokere på gymnaster mellem de forskellige Grand Prix hold, for at sørge for at gymnaster – nye som gamle – går på det mest optimale hold ift. niveau, match og bedst mulig personlig udvikling.

Vi glæder os til at se dig!

 

Pris: 0,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld