G01 Team Mevio

Antal tilmeldte:
8/25
Alder:
8-11
Pris:
2.180,00 DKK
15/08/2023 - 16/06/2024 Boholtehallen - Hal B (Med springgrav) Tirsdag 16:30-18:30 Boholtehallen - Hal A (Uden springgrav) Fredag 16:30-19:00 Køge Hallerne - Køge Hallerne Onsdag 17:30-20:00 Instruktør: Sarah Neregaard Kieler Signe Fiil
Beskrivelse

Grand Prix Mini, Team Mevio, årgang 2012-2014:

Grand Prix Mini Talent er for piger, som har lyst til at gå til rytmegymnastik. Både nye som gamle gymnaster er velkomne. Her vil du blive en del af Team Mevio og være med på deres fjerde sæson sammen som hold. Vi har fokus på balance, kropskontrol og smidighed, men også at have det sjovt og hyggeligt sammen som hold.

Holdet stiller op i Grand Prix SM og DM og 2-3 konkurrencer i Æstetisk gymnastik. Her kan det forekomme at gymnasterne skal have lidt makeup på. Vi deltager også i et par lokale opvisninger i løbet af foråret/sommeren. Udover de tre træninger om ugen, vil der indimellem også være ekstra-træninger i weekenderne.

Er du i tvivl om hvilket hold er det korrekte for dig, er du velkommen til at skrive en SMS til 60 13 70 16 eller mail til praskmelsen@gmail.com. Du er også hjertens velkommen til et par uforpligtende prøvetræninger, for at se om holdet er noget for dig.

I kontingentet er konkurrence-tilmeldinger, licenser og leje af dragt dækket. Vi gør dog opmærksom på, at der udover kontingentet vil være ekstra udgifter i løbet af sæsonen. Det er primært til en lækker holdjakke, holdtop, udstyr til træning, hårstyling, make-up og sportsundertøj.

Instruktørerne forbeholder sig retten til evt. at rokere på gymnaster mellem de forskellige Grand Prix hold, for at sørge for at gymnaster – nye som gamle – går på det mest optimale hold ift. niveau, match og bedst mulig personlig udvikling.

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 2.180,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Sarah Neregaard Kieler

Instruktør

Signe Fiil

Instruktør