G00a Grand Prix Mikro

Antal tilmeldte:
13/30
Alder:
5-7
Pris:
900,00 DKK
14/08/2023 - 16/06/2024 Boholtehallen - Hal A (Uden springgrav) Mandag 16:30-18:30 Instruktør: Kathrine Langebek Isabel Varup
Beskrivelse

G00a - MICRO. Årgang 2016-2018

Grand Prix Micro er for den danseglade pige, som elsker at bevæge sig til gode rytmer og er vild med glimmer og flotte dragter. Der er ingen krav om gymnastisk erfaring – alle piger er velkomne, og vi håber på at se en masse søde nye ansigter.

På dette hold skal vi lære en fin rytmisk serie, som vi skal konkurrere med i Grand Prix SM og DM til vinter/forår 2024. Vi deltager også i foreningens lokopvisninger i forår/sommer 2024. Vi vil fokusere på basis rytmisk gymnastik kropskontrol, smidighed, koordinering og rytmisk forståelse. Og derudover ikke mindst en masse sjov og spas og godt fællesskab!

Er du i tvivl om hvilket hold er det korrekte for dig, er du velkommen til at skrive en SMS til 60 13 70 16 eller mail til praskmelsen@gmail.com. Du er også hjertens velkommen til et par uforpligtende prøvetræninger, for at se om holdet er noget for dig.

I kontingentet er konkurrencetilmeldiner, licenser og leje af dragt dækket. Vi gør dog opmærksom på, at der udover kontingentet vil være ekstra udgifter i løbet af sæsonen. Det er primært til en lækker holdjakke, holdtop, udstyr til træning, hårstyling og sportsundertøj.

Instruktørerne forbeholder sig retten til evt. at rokere på gymnaster mellem de forskellige Grand Prix hold, for at sørge for at gymnaster – nye som gamle – går på det mest optimale hold ift. niveau, match og bedst mulig personlig udvikling.

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Kathrine Langebek

Instruktør

Isabel Varup

Instruktør