Opvisningshold Rytme

Se uddrag fra træningerne fra vores opvisningshold i videoen nedenfor.

 
 
 
Rytmegymnastik 
Får du også bare en naturlig lyst til at bevæge dig, når du høre musik? Så har vi helt sikkert et hold til dig! Gymnastikforeningen Køge Bugt tilbyder en bred vifte af forskellige former for dans og rytmisk gymnastik. Vi har hold for begyndere, øvede og elite gymnaster. Fælles for alle er at vi ønsker at udvikle og udfordre vores gymnaster ud fra deres niveau og ambitioner.
 
Alt efter valget af hold, får man mulighed for at deltage i opvisninger, konkurrencer eller begge dele. Grand Prix gymnastikken udspringer af gymnastik og ballet og hører til blandt de smukkeste og mest yndefulde gymnastikdiscipliner. Har man lyst til at udfolde sig på gulvet til både konkurrencer og opvisninger, så er Grand Prix et oplagt valg.
 
Vil man gerne undgå konkurrencer og nøjes med opvisninger, så er opvisningsgymnastikken lige noget for dig. Her er der hold for de yngste, teenagerne og de voksne. Alle hold arbejder med rytmeserier i forskellige stilarter, som vises frem til både amtsopvisninger og foreningens egen forårsopvisning. Træningerne vil være målrettede, seriøse og vekslende i deres indhold – og der gøres altid plads til sjov.
 
 

Tilmelding 

 
Se også under Børnegymnastik for vores tilbud til de yngste.  
 
Grand Prix
 
Grand Prix gymnastik er en rytmisk konkurrencesport, som indeholder elementer fra både gymnastik, ballet og dans og hvor god og sund grundtræning er en vigtig del af træningen. Grandprixholdene deltager i konkurrencer under GymDanmark.
 
Vi tilbyder Grand Prix Rytme hold til piger fra 6-7 år og opefter.
 
Klik her for at læse mere om Grand Prix konkurrrence eller klik nedenfor for at gå til tilmelding. 

Tilmelding

 

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk