Børnegymnastik

Se præsentation af børnegymnastikken i videoen nedenfor.

 
 
 
 
Gymnastik er en af de få idrætsformer, hvor børn kan deltage og få noget ud af det fra de kan gå. Gymnastik er en sport der er fantastisk til at udvikle børns motorik og kropskontrol. Barnet lærer glæden ved at bruge sin krop gennem kolbøtter, hop, spring, tons og tummel. Uanset alder og niveau er der altid nyt indenfor gymnastikkens verden, der kan udfordre barnet.
 
I Gymnastikforeningen Køge Bugt tilbyder vi hold for børn i alle aldre.
For de alleryngste fra 2-4 år har vi vores Far/Barn Elite, hvor mor selvsagt ikke har adgang. Mor er til gengæld meget velkommen på holdene Mor/Far/Barn. For børn som kan gå til gymnastik uden mor og far har vi springhold for piger og drenge fra 4-5 år og 6-7 år.
 
For de lidt større børn som har lyst til at prøve kræfter med rytme, spring på bane og i trampolin og konkurrence, tilbyder vi masser af hold for både piger og drenge.
 
Tillige tilbyder vi i samarbejde med Køge Kommune to motorikhold for førskolebørn, som vil have glæde og gavn af mere motorisk træning inden de starter i skole. Kontakt vores administration for at høre mere om disse motorikhold.
 

Tilmelding

 

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk