Børnegymnastik (BG001)
1655147783232.png Gymnastik er en sport der er fantastisk til at udvikle børns motorik og kropskontrol. Den motoriske træning som barnet lærer glemmes aldrig og vil være med til  at danne fundament for barnets udvikling som ung og voksen. Barnet lærer glæden ved at bruge sin krop gennem kolbøtter, hop, spring, tons og tummel. 

Uanset alder og niveau er der altid nyt indenfor gymnastikkens verden, der kan udfordre barnet.

Læs mere om vores børnegymnastikhold her

 


Tilmeld/Læs mere - (7)

Teamgym konkurrence (TG001)
teamgym_620.jpg Her finder du vores Teamgym konkurrencehold. Teamgym tilbydes fra micro til seniorer. Er du ikke til konkurrence så se evt. vores opvisningshold.
Læs mere om Teamgym her
Tilmeld/Læs mere - (9)

Grand Prix konkurrence (GP001)

Her finder du vores Grand Prix konkurrencehold. Grand Prix tilbydes fra micro (for børn fra ca. 5 år) til seniorer. Er du ikke til konkurrence så se evt. vores opvisningshold. Læs om Grand Prix her.Tilmeld/Læs mere - (5)

Opvisning Spring og Acro (SR001)

Her finder du vores opvisningshold inden for spring og acro (acro = akrobatisk gymnastik). Her er vores meget populære KB Mix hold der tilbydes for børn fra 8-16, der deltager i adskillige opvisninger. Er du mere til akrobatik så prøv vores hold Acro. Læs mere om vores opvisningshold her.

Tilmeld/Læs mere - (3)

Opvisning Rytme og dans (RY001)

Hitfit-dance.JPGHer finder du vores opvisningshold inden for rytmisk gymnastik. Her tilbydes forskellige former for dans og rytmisk gymnastik for både børn og voksne. Læs mere om vores opvisningshold her

Tilmeld/Læs mere - (6)

GYMFIT - Motion (GF001)

Vores gymfit hold er primært for voksne (fra 18 år). Her finder du effektiv crossfit, bløde danserytmer, slankende coretræning eller mindfull motion. Alternativer til Gymfit er vores motionshold og yogahold

Læs mere om vores GYMFIT hold her.


Tilmeld/Læs mere - (7)

Motionshold og Yogahold (VG001)

_G0tTuXQ.pngHold dig sund og smidig hele livet. Vores motions- og yoga hold er sjov og energisk motion, hvor alle kan være med uanset form og alder. Skal der mere intensitet til se vores Gymfit hold.

Læs mere om vores Motionshold og Yogahold her.

Tilmeld/Læs mere - (6)

Ældremotion (VG003)

iStock-614035024_1.jpgGymnastikforeningen Køge Bugt tilbyder en bred palette af hold med motorisk og fysisk træning til seniorer og ældre med alle funktionalitet.  Har du en eller flere skavanker har vi også et hold til dig.

Ønsker du at vedligeholde din motorik og fysik, for ikke at tale om kondition, smidighed, balance og koordination, så har vi helt sikkert et tilbud til dig.

Læs mere om vores ældremotionshold her.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk