Mål

 
Gymnastikforeningen Køge Bugts mål er at kunne tilbyde gymnastik for såvel børn som voksne både indenfor konkurrence og motion. Dertil kommer, at vi lægger vægt på et godt og positivt miljø for både trænere, gymnaster og forældre.
 
Vi tilbyder gymnastik og motion for alle aldersgrupper.
 
Vores vintersæson starter den første uge i september og vintersæsonen slutter efter hjemmeopvisningen i marts måned, dog er der enkelte hold som fortsætter træningen til f.eks. konkurrence – se programmet.
 
Vi tilbyder i april måned sommergymnastik. Disse annonceres i marts måned både i opvisningsprogrammet til hjemmeopvisningen, avisen og her på siden. Sommerholdene træner indtil ommeropvisningen i midten af juni.
 
Der kan på nogle af holdene udover kontingentet være ekstra omkostninger til transport, ture og opvisningsdragt m.m.
I sommerferien afholder Gymnastikforeningen Køge Bugt en sommerlejr i uge 26 for børne- og juniorgymnaster i vores nye gymnastikcenter ved Ravnsborghallen. 
 
Det er foreningens mål at tilbyde vores gymnaster de bedste muligheder for at udvikle sig og derfor er vi også stolte over at vi i 2014 indviede vores topmoderne gymnastikcenter med skumgummigrave, stortrampoliner, fast track, motorikbaner, spejlsale og meget mere. 
 
Det er din egen fritids og ulykkesforsikring der dækker dig til træningerne.
 

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk