Klubmodul henter siden
Grand Prix konkurrence
G06 Grand Prix senior | G06
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Her finder du vores Grand Prix konkurrencehold. Grand Prix tilbydes fra micro (for børn fra ca. 5 år) til seniorer. Er du ikke til konkurrence så se evt. vores opvisningshold. Læs om Grand Prix her.Læs mere

G06 - SENIOR. Årgang 2006 og ældre

Grand Prix Senior er for de gymnaster, som allerede har god erfaring med Grand Prix  og Æstetisk gymnastik.  Holdet stiller op i Grand Prix SM og DM og 2-3 konkurrencer i Æstetisk gymnastik.  Vi deltager også i et par lokale opvisninger i løbet af foråret/sommeren. Udover de 1-2 træninger om ugen, vil der indimellem også være en del ekstra-træninger fredage og lørdage. Er du i tvivl om hvilket hold er det korrekte for dig, er du velkommen til at skrive en SMS til 60 13 70 16 eller mail til praskmelsen@gmail.com. Du er også hjertens velkommen til et par uforpligtende prøvetræninger, for at se om holdet er noget for dig.

I kontingentet er konkurrencetilmeldinger, licenser og leje af dragt dækket. Vi gør opmærksom på, at der udover kontingentet vil være et par ekstra udgifter i løbet af sæsonen. Det er primært til en lækker holdjakke, holdtop, udstyr til træning, hårstyling, makeup og sportsundertøj.

Instruktørerne forbeholder sig retten til evt. at rokere på gymnaster mellem de forskellige Grand Prix hold, for at sørge for at gymnaster – nye som gamle – går på det mest optimale hold ift. niveau, match og bedst mulig personlig udvikling.

Vi glæder os til at se dig!

Startdato
09.08.2022
Slutdato
16.05.2023
Tid/Sted
Tirsdag 19:00-21:30 Boholtehallen, Hal A (Uden springgrav) Søndag 16:30-19:30 Boholtehallen, Hal A (Uden springgrav)
Pris
4515,00 kr.

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk