Klubmodul henter siden
Grand Prix konkurrence
G02b Team Melia | G02b
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Her finder du vores Grand Prix konkurrencehold. Grand Prix tilbydes fra micro (for børn fra ca. 5 år) til seniorer. Er du ikke til konkurrence så se evt. vores opvisningshold. Læs om Grand Prix her.Læs mere

G02b - MINI ELITE TEAM MELIA. Årgang 2011-2012

Grand Prix Mini Elite er for de gymnaster, som allerede har god erfaring med Grand Prix gymnastik. Her vil du blive en del af holdet, Team Melia, som har opnået flotte resultater i de fire sæsoner, de har konkurreret sammen. Vi har fokus på balance, kropskontrol og smidighed, men fokuserer også på at have det sjovt og hyggeligt sammen som hold. Holdet stiller op i Grand Prix SM og DM og 2-3 konkurrencer i Æstetisk gymnastik. Her kan det forekomme at pigerne skal have lidt makeup på. Vi deltager også i et par lokale opvisninger i løbet af foråret/sommeren. Udover de tre træninger om ugen, vil der indimellem også være ekstra-træninger fredage og lørdage.

Er du i tvivl om hvilket hold er det korrekte for dig, er du velkommen til at skrive en SMS til 60 13 70 16 eller mail til praskmelsen@gmail.com. Du er også hjertens velkommen til et par uforpligtende prøvetræninger, for at se om holdet er noget for dig.

I kontingentet er konkurrenctilmeldinger, licenser og leje af dragt dækket. Vi gør opmærksom på, at der udover kontingentet vil være ekstra udgifter i løbet af sæsonen. Det er primært til en lækker holdjakke, holdtop, udstyr til træning, hårstyling, makeup og sportsundertøj.

Instruktørerne forbeholder sig retten til evt. at rokere på gymnaster mellem de forskellige Grand Prix hold, for at sørge for at gymnaster – nye som gamle – går på det mest optimale hold ift. niveau, match og bedst mulig personlig udvikling.

Vi glæder os til at se dig!

Startdato
09.08.2022
Slutdato
16.06.2023
Tid/Sted
Tirsdag 16:45-19:15 Boholtehallen, Hal A (Uden springgrav) Fredag 16:30-18:30 Boholtehallen, Hal A (Uden springgrav) Søndag 13:30-16:30 Boholtehallen, Hal A (Uden springgrav)
Pris
7125,00 kr.

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk