Klubmodul henter siden
Grand Prix konkurrence
G02a Team Merina | G02a
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Her finder du vores Grand Prix konkurrencehold. Grand Prix tilbydes fra micro (for børn fra ca. 5 år) til seniorer. Er du ikke til konkurrence så se evt. vores opvisningshold. Læs om Grand Prix her.Læs mere

G02a - PIGERÆKKEN TEAM MERINA. Årgang 2010-2011

Grand Prix Pige er for piger, som har lyst til at gå til rytmegymnastik. Både nye som gamle gymnaster er velkomne. Her vil du blive en del af Team Merina og være med på deres fjerde sæson sammen som hold. Vi har fokus på balance, kropskontrol og smidighed, men også at have det sjovt og hyggeligt sammen som hold.

Holdet stiller op i Grand Prix SM og DM og 2-3 konkurrencer i Æstetisk gymnastik Her kan det forekomme at gymnasterne skal have lidt makeup på. Vi deltager også i et par lokale opvisninger i løbet af foråret/sommeren. Udover de 3 træninger om ugen, vil der indimellem også være ekstra-træninger i weekenderne.

Er du i tvivl om hvilket hold er det korrekte for dig, er du velkommen til at skrive en SMS til 60 13 70 16 eller mail til praskmelsen@gmail.com. Du er også hjertens velkommen til et par uforpligtende prøvetræninger, for at se om holdet er noget for dig.

I kontingentet er konkurrence-tilmeldinger, licenser og leje af dragt dækket. Vi gør dog opmærksom på, at der udover kontingentet vil være et par ekstra udgifter i løbet af sæsonen. Det er primært til en lækker holdjakke, holdtop, udstyr til træning, hårstyling, makeup og sportsundertøj.

Instruktørerne forbeholder sig retten til evt. at rokere på gymnaster mellem de forskellige Grand Prix hold, for at sørge for at gymnaster – nye som gamle – går på det mest optimale hold ift. niveau, match og bedst mulig personlig udvikling.

Vi glæder os til at se dig!

Startdato
08.08.2022
Slutdato
16.06.2023
Tid/Sted
Mandag 17:00-19:00 Boholtehallen, Hal A (Uden springgrav) Onsdag 17:30-20:00 Køge Hallerne, Køge Hallerne Fredag 16:30-18:30 Boholtehallen, Hal A (Uden springgrav)
Pris
6375,00 kr.

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk