Klubmodul henter siden
Grand Prix konkurrence
G00 Team Mirabella | G00
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Her finder du vores Grand Prix konkurrencehold. Grand Prix tilbydes fra micro (for børn fra ca. 5 år) til seniorer. Er du ikke til konkurrence så se evt. vores opvisningshold. Læs om Grand Prix her.Læs mere

G00 - MICRO. Årgang 2013-2017

Grand Prix Micro er for den danseglade pige, som elsker at bevæge sig til gode rytmer og er vild med glimmer og flotte dragter. Der er ingen krav om gymnastisk erfaring – alle piger er velkomne, og vi håber på at se en masse søde nye ansigter.

På dette hold skal vi lære en fin rytmisk serie, som vi skal konkurrere med i Grand Prix SM og DM til vinter/forår 2023. Vi deltager også i foreningens lokopvisninger i forår/sommer 2023. Vi vil fokusere på basis rytmisk gymnastik kropskontrol, smidighed, koordinering og rytmisk forståelse. Og derudover ikke mindst en masse sjov og spas og godt fællesskab!

Er du i tvivl om hvilket hold er det korrekte for dig, er du velkommen til at skrive en SMS til 60 13 70 16 eller mail til praskmelsen@gmail.com. Du er også hjertens velkommen til et par uforpligtende prøvetræninger, for at se om holdet er noget for dig.

I kontingentet er konkurrencetilmeldiner, licenser og leje af dragt dækket. Vi gør dog opmærksom på, at der udover kontingentet vil være ekstra udgifter i løbet af sæsonen. Det er primært til en lækker holdjakke, holdtop, udstyr til træning, hårstyling og sportsundertøj.

Instruktørerne forbeholder sig retten til evt. at rokere på gymnaster mellem de forskellige Grand Prix hold, for at sørge for at gymnaster – nye som gamle – går på det mest optimale hold ift. niveau, match og bedst mulig personlig udvikling.

Vi glæder os til at se dig!


Startdato
14.08.2022
Slutdato
11.06.2023
Pris
3225,00 kr.

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk